צרו קשר: 058-7916656
התחברות
אקורדים מדוייקים בגירסא קלה ומתקדמת לאלפי שירים ישראלים!
מילון אקורדים מקיף עם מאות תרשימי אקורדים לגיטרה!
מילון אקורדים מקיף עם מאות תרשימי אקורדים לפסנתר ואורגנית!
ולא זנחנו את היוקלילי, עם מילון האקורדים המקיף ביותר ליוקללה!
עיינו במגוון השירים אותם אנו מלמדים בחלוקה לפי אמנים.
עיינו במגוון השירים אותם אנו מלמדים בחלוקה לפי ז’אנרים (סגנונות מוזיקליים).
תמיד חלמתם ללמוד לשיר טוב יותר? מתחילים היום!
איך מופיעים נכון? איך מגישים שיר? איך מתכוננים לאודישן? כל התשובות כאן.
סדנה שעוזרת להתמודד עם פחד קהל ולהופיע בבטחון ובהצלחה.
מיועד לכל מי שתמיד רצה לדעת איך לנגן על הכלי הכי חמוד וקל לנגינה בעלם - היוקלילי!
מתקדמים לפריטות מורכבות לכל מי שסיים עם הקורס הראשון!
מיועד לכל מי שמתחיל לנגן בגיטרה ורוצה להגשים חלום ולנגן כל שיר בעולם!
כל מה שצריך לדעת כדי לכוון את הגיטרה
יותר מאלף שירים ללימוד בגיטרה, עם הדגמות וידאו ואקורדים, מומלץ לתלמידים מתקדמים.
קורס ללימוד גיטרה שמבוסס על שירי אמונה ומיועד למגזר הדתי והחרדי.
קורס למתחילים ללימוד היסודות של הנגינה בגיטרה בס
מיועד לכל מי שקנה את האורגנית הראשונה שלו וזקוק לעזרה בתפעול שלה.
סדנה לתלמידים מתקדמים העוסקת בזיהוי אקורדים והרמוניה באמצעות השמיעה.
סדנה אשר מלמדת כיצד ניתן לבנות כל אקורד בעולם ללא שימוש במילוני אקורדים.
מיועד לכל מי שעושה את הצעדים הראשונים שלו בעולם הפסנתר או האורגנית, הכי קל והכי מהיר!
הקורס השני בלימוד הפסנתר,לימוד ליווי שירים באמצעות אקורדים
ממשק פסנתר שמראה תווים ואנימציה של פסנתר ללימוד שירים ספציפים, לבעלי ניסיון!
קורס ללימוד פסנתר ואורגנית שמבוסס על שירי אמונה ומיועד למגזר הדתי והחרדי
שם הקורס: קורס פסנתר למתחילים
שיעור 34 - צלילים חדשים
בשיעור הזה אנחנו סוגרים את החוב של יד שמאל ליד ימין ולומדים שני צלילים חדשים, הצלילים סי ולה אשר נמצאים מתחת לדו הנמוך. לתרגול יש לנו המון שירים כיפים כגון: הללויה, לו יהי, שירי חגים ועוד. לכו להתאמן!
דף תווים ריק להדפסה
דף ריק לתרגול כתיבת התווים
סיכום השיעור
דפים להדפסה המסכמים את התכנים אשר נלמדו בשיעור
תרגיל 1 - התקדמות הרמונית
דף תווים לתרגיל
סרטון וידאו המדגים את נגינת התרגיל
תרגיל 2 - סביבון
תרגיל 3 - סונטת אור הירח
תרגיל 4 - עבדים היינו
תרגיל 5 - אצלך בעולם
תרגיל 6 - הללויה
תרגיל 7 - לו יהי
תרגיל 8 - יש בי אהבה
שיעורים קשורים
01
הקדמה
בשיעור זה נכיר את יקיר, המורה בקורס, נדבר על הקורס בכלליות ועל מה שצריך כדי ללמוד איתנו (רמז: פסנתר או אורגנית), נדבר על הדרכים ליצור איתנו קשר ולקבל פידבק במהלך הקורס. מתחילים!
02
שיעור 2 - הדו המרכזי ואורכי הצלילים
בשיעור זה נלמד את יסודות כתיבת התווים. נכיר את החמשה (חמישה קווים שעליהם כותבים את התווים) ונלמד איך לכתוב את הדו המרכזי (שהכרנו על הפסנתר בשיעור הקודם). לאחר מכן, נתחיל לדבר על קצב ונכיר שלושה סוגים שונים של משכים של צלילים. לתרגול הכנו לכם דף עבודה ו-6 תרגילים. כן כן, השיעור הזה מסתיים כשאתם קוראים תווים ומנגנים על הפסנתר! ממש קסם של לימוד תווים!
03
שיעור 3 - מפתח סול ומפתח פה
בשיעור זה נכיר את המפתחות: מפתח סול ומפתח פה, אותם סימנים מוזרים שעוזרים לנו לדעת באיזו יד צריך לנגן על הפסנתר את התווים שאנחנו קוראים. ואם כבר יש לנו סימנים לידיים, אז בשיעור זה יד שמאל נכנסת לפעולה כאשר מבחינת לימוד תווים נלמד לנגן ולכתוב את הדו המרכזי במפתח פה. בנוסף נלמד מהם צלילים נמוכים ומהם צלילים גבוהים. לתרגול מחכה לכם דף עבודה, ו-6 שירים לתרגול נגינה בשתי ידיים. ובסוף, מופיע תוכי מדבר. באמת.
04
שיעור 4 - צלילים חדשים
בשיעור הזה נכיר שני צלילים חדשים על הפסנתר ונלמד לנגן ולקרוא את הצליל רה במפתח סול ואת הצליל סי במפתח פה. נלמד איך כותבים אותם על החמשה, והיכן הם נמצאים על גבי הפסנתר. דרך שני הצלילים האלו נבין טוב יותר את הקשר שבין החמשה ובין קלידי הפסנתר (רמז: הקשר הדוק מאוד). בסוף השיעור נדבר קצת על תרגול, ועל איך כדאי להתאמן על הפסנתר כחלק מההתקדמות בקורס. קדימה להתאמן!
05
שיעור 5 - החצי המנוקד
בשיעור זה נכיר את החצי המנוקד ואת התו מי במפתח סול שיאפשרו לנו לנגן את המנגינה הראשונה שלנו! מוכנים?
06
שיעור 6 - לה במפתח פה
בשיעור קצר יחסית זה נכיר רק תו אחד חדש, לה במפתח פה. הוא טיפה מבלבל לכן הקדשנו לו שיעור שלם. בהצלחה!
07
שיעור 7 - תיבות
שיעור זה יהיה תיאורטי ברובו. שיעור תיאורטי אומר שהנושא שאנחנו לומדים לא מתבטא ישירות בנגינה על הפסנתר, אבל בכל זאת מדובר בנושא שחשוב מאוד להכיר. הנושא הוא התיבות המוסיקליות. נכיר את אותם קווים אנכים מוזרים שנכנסים לנו בין התווים ויוצרים את התיבות, נלמד מה הם אומרים ונלמד מתי יש לכתוב אותם. לתרגול הכנו לכם דף עבודה, שאם תצליחו לענות בו על כל השאלות, עברתם בהצלחה את השיעור! ואם לא? אין כזה דבר. איתנו בטוח תצליחו...
08
שיעור 8 - קצב קצב קצב
בשיעור זה נכיר את רועי, שמדי פעם יחליף את יקיר בשיעורים שמגיע אלינו במיוחד כדי להרחיב על נושאים חשובים בעולם הקצב: המשקל, המקצב והמפעם (הטמפו).
09
שיעור 9 - פה במפתח סול וסול במפתח פה
בשיעור הזה נכיר שני צלילים חדשים על הפסנתר. פה במפתח סול וסול במפתח פה. שימו לב שמעכשיו יהיה עלינו לשים לב גם לצלילים שיש לנגן, גם לחשוב איזו יד מנגנת מה, גם באילו איצבועים יש לנגן וגם למשך כמה זמן צריך לספור. נשמע מסובך, אבל לא לדאוג, עם תרגול הכל הופך להיות קל. נדגים את כל האלמנטים יחד במנגינה לדוד משה היתה חווה. בהצלחה!
10
שיעור 10 - סימן החזרה
לימוד תווים לעולם לא יהיה מושלם ללא הכרת סימן החזרה, סימן סופר שימושי שחוסך לנו המון דפים במדפסת. נכיר שני סוגים של סימני חזרה, האחד שמורה לנו עם לחזור אחורה ולהתחיל לנגן מתחילת השיר פעם נוספת, והשני שמורה לנו לנגן קטע מסויים פעמיים (לדוגמא מתיבה 4 עד תיבה 8). לתרגול הכנו לכם דף עבודה ו-3 תרגילים. השתמשו בסימני החזרה, חסכו דפים במדפסת, ועזרו לשמור על העולם שלנו!
11
שיעור 11 - סול במפתח סול ופה במפתח פה
בשיעור זה נכיר שני צלילים חדשים על הפסנתר. נכיר את סול במפתח סול ופה במפתח פה ובפעם הראשונה בקורס נפרוס את הידיים, וננגן עם כל האצבעות על הפסנתר! אממה, הזרת שלנו היא קצרה יותר וחלשה יותר משאר האצבעות, לכן האתגר הולך וגדל. כתרגול הכנו לכם דף עבודה ו-4 שירים כולל יונתן הקטן ויאנקי דודל (שמתם לב שממנגינות מוזרות שאיש לא מכיר עברנו למנגינות נעימות ומוכרות?)
12
שיעור 12 - הלחנה
בשיעור זה אנחנו לא לומדים צלילים ותווים חדשים ובמקום זאת נלמד להשתמש בכל מה שלמדנו עד עכשיו כדי ליצור מנגינות משל עצמנו על הפסנתר! כן כן, הגעתם לשלב שבו אפשר כבר להתחיל להלחין! אז נכון, סימפוניות שלמות עדיין לא נוכל לכתוב, אבל מנגינות פשוטות נוכל ועוד איך. לצורך ההלחנה של השיר הראשון שלנו נכיר טכניקה סופר שימושית להלחנת שירים בפסנתר אשר נקראת עקרון הזוגות (יש לטכניקה שמות נוספים, אז אל תתפסו אותנו במילה). הלחנה מהנה!
13
שיעור 13 - השתקים א'
בשיעור זה נכיר לראשונה את פרופסור קארל וללדרברומנשדטייכלפלצנמן (כן, כן), שידבר איתנו על השקט שבין הצלילים, ובאמצעותו נלמד שיש מקרים שבהם במקום לדבר, פשוט עדיף לשתוק. או במילים אחרות, בשיעור זה נכיר את השתקים, את אותם סימנים על גבי התווים אשר מורים לנו מתי אנחנו לא צריכים לנגן. שתיקה נעימה!
14
שיעור 14 - השתקים ב'
שיעור זה הינו המשך לשיעור השתקים. אם בשיעור הקודם הכרנו את השתק במשך של רבע, בשיעור זה נכיר את השתקים במשכים של חצי ושל שלם. כתרגול הכנו לכם דף עבודה, 2 תרגילים ו-2 מנגינות נחמדות. שתיקה נעימה!
15
שיעור 15 - עיקרון כתיבת התווים חלק א
בשיעור זה ניכנס ל"מאחורי הקלעים" של עולם כתיבת התווים ונכיר מספר עקרונות בסיסיים לגבי אופן כתיבת התווים. נתחיל בעקרון שמאפשר לנו לחשב את מיקום התווים על גבי החמשה ובכך חוסך מאיתנו את הצורך לזכור את המיקום של כל תו ותו בעל פה. יקיר מבטיח שמי שיבין את העקרון הזה ויפנים אותו, קריאת התווים שלו תשתפר בלפחות 50%, ואנחנו מאמינים ליקיר!
16
שיעור 16 - לה במפתח סול, מי במפתח פה
בשיעור זה נכיר שני צלילים חדשים ומיוחדים שאותם נכתוב הן על החמשה והן ננגן על הפסנתר. הצלילים האלו הם לה במפתח סול ומי במפתח פה. הדבר המיוחד בצלילים אלו, הוא שהם דורשים שנשתמש באצבע השישית שלנו בכל יד. אממה, היות ויש לנו רק חמש אצבעות בכל יד (וחבל), נצטרך ללמוד איך לשנות את מיקום היד כדי להגיע לצלילים החדשים. זהו שיעור סופר מעניין וסופר שימושי לכל שאר הצלילים שנלמד בקורס ורלוונטי ללימוד תווים באופן כללי. לתרגול יהיה לנו דף עבודה ושירים לתרגול כולל השיר הנפלא – פזמון ליקינטון!
17
שיעור 17 - איך יודעים באילו אצבעות לנגן?
מרגע שלמדנו את הצליל לה ביד ימין, חצי מהתלמידים נכנסו להלם ומרגישים שהם לא יודעים באיזו אצבע לנגן איזה צליל. לא לדאוג, בשביל זה אנחנו פה, עם הסבר שמרגיע ומלמד. בהצלחה!
18
שיעור 18 - למה הרמוניה חלק א'
בשיעור זה נפגוש בפעם הראשונה קטעים שבהם יד ימין ויד שמאל מנגנות צלילים בו זמנית ועל ידי כך מייצרות תופעה שנקראת "הרמוניה". נגדיר את המושג, נבין למה הוא משמש בעולם הפסנתר ואפילו נראה הדגמה של יקיר אוכל מלפפון (ועוד תבינו את הקשר בין מלפפון להרמוניה). לתרגול יש לנו שירים מעולים כמו גן סגור של הכבש השישה עשר, ו – Ode to Joy של בטהובן. ברוכים הבאים לעולם ההרמוניה!
19
שיעור 19 - סוגרים אוקטבה חלק א'
בשיעור זה נעשה מסיבה גדולה כי בשיעור זה נחגוג את סיום האוקטבה! מה זו אוקטבה בפסנתר? תגלו במהלך השיעור. כדי לסיים את האוקטבה נלמד שני צלילים חדשים ואחרונים לאוקטבה במפתח סול. הצלילים סי ודו גבוה. לאחר מכן נלמד את הסולם דו מז'ור ביד ימין ונשלח אותכם לתרגל עם שירים נפלאים! בהצלחה!
20
שיעור 20 - סוגרים אוקטבה חלק ב'
אז עכשיו כשאתם כבר יודעים מהי אוקטבה, בואו "ונסגור" גם את האוקטבה במפתח פה, ונכיר שני צלילים חדשים: רה ודו במפתח פה ובסיום - מסיבה ענקית!!!
21
שיעור 21 - Fur Elise
זוכרים שלפני מלא מלא זמן אמרנו לכם שמדי פעם נקח הפסקה מהתווים ולמדנו לנגן את הפנתר הורוד על ידי טכניקה של חיקוי? אז היום אנחנו חוזרים לשיעור מהסוג הזה ונלמד את ההתחלה של היצירה המדהימה לפסנתר Fur Elise של בטהובן. קל, כיף וממלא בהשראה. תהנו!
22
שיעור 22 - עיקרון כתיבת התווים חלקים ב' + ג'
בשיעור זה אנחנו שוב חוזרים לעסוק בעניינים תיאורטיים. יקיר מבטיח לא לשעמם יותר מדי ובד"כ אנחנו מאמינים לו. השיעור יעסוק ב"אחורי הקלעים" של כתיבת התווים ובו נלמד שבעצם מפתח סול מהווה השלמה של מפתח פה, ולהיפך. זה יוביל אותנו למסקנה המהפנטת שכל צליל ניתן לרשום גם במפתח סול וגם במפתח פה? מבלבל? לא לדאוג, הכל יובהר בשיעור. לתירגול מחכות לכם מנגינות של מוצארט ושטראוס. תהנו!
23
שיעור 23 - למה הרמוניה חלק ב'
בשיעור זה נרחיב את ההבנה שלנו בתחום ההרמוניה ונאתגר את עצמנו בכך שננגן על הפסנתר מספר צלילים בו זמנית ועוד באותה היד! לא לדאוג זה אפשרי בהחלט. לתרגול יש לנו שירים נפלאים!
24
שיעור 24 - דיאז ובמול חלק א'
בשיעור זה נלמד לראשונה לנגן על הקלידים השחורים. לשם כך נצטרך ללמוד לא מעט מושגים חדשים כגון טון, חצי טון וסימני התק. בנוסף נלמד לחשב צעדים מקליד לקליד ולאחר מכן נכיר את סימן הדיאז שמורה לנו לזוז חצי טון ימינה על הפסנתר. צפיה נעימה!
25
שיעור 25 - דיאז ובמול חלק ב'
בשיעור זה נשלים את סימן הבמול שמורה לנו לזוז חצי טון שמאלה על הפסנתר ובכך נסיים את הנושא שהתחלנו בו בשיעור הקודם, הנגינה על הקלידים השחורים. לתרגול יהיו לנו את מלך ההרים של גריג, עלי סתיו ועוד המון דברים טובים!
26
שיעור 26 - Fur Elise - חלק שני
אחרי שלמדנו את החלק הראשון של Fur Elise על הפסנתר לפני מספר שיעורים, קיבלנו המון תגובות מתלמידים שביקשו ללמוד את ההמשך, אז הנה לכם. תהנו!
27
שיעור 27 - המרווחים המוזיקליים
בשיעור זה נכיר את המרווחים המוזיקליים ואפילו נלמד לקרוא להם בשמם (מי ביקש איטלקית ולא קיבל?) יהיה כיף!
28
שיעור 28 - אקורדים (הכנה לקורס ליווי)
בשיעור זה נלמד מהו אקורד ומתי משתמשים בו. לצורך כך ניעזר בכל מה שלמדנו עד כה בשיעורי ההרמוניה ובשיעורים בהם דיברנו על חצאי טונים וטונים שלמים, וניישם את כל אלו כדי ללמוד כיצד לבנות אקורדים ולהשתמש בהם במנגינות שונות. בנוסף נלמד על ההבדל בין אקורדים מינורים למז'ורים. שיעור זה הוא תיאורטי ברובו, ומהווה הקדמה לשיעור הבא בו ננגן ליווים לשירים של ממש באמצעות האקורדים. שווה להיות סבלניים!
29
שיעור 29 - מנגנים שירים
אז אם בשיעור שעבר הכרנו את האקורדים המז'ורים והמינורים ולמדנו איך בונים אותם על הפסנתר, היום כבר נלמד איך מיישמים אותם, וזאת באמצעות נגינת שירים מעולים. בנוסף, מצורף לשיעור זה מילון אקורדים לשימושכם. תהנו!
30
שיעור 30 - ליווי שירים א'
בשיעור זה נחזור על השירים שלמדנו בשיעור הקודם (ועוד כמה שירים) אבל הפעם נלמד ללוות אותם באופן שהוא הרבה יותר מעניין ועשיר מוזיקלית. שימו לב שאם אהבתם את הנושא, יש לנו קורס שלם שעוסק בליווי של שירים בפסנתר! בהצלחה!
31
שיעור 31 - טכניקה חלק א'
זהו השיעור הראשון שלנו שעוסק בשיפור טכניקת הנגינה בפסנתר מתוך המטרה לשפר את הזריזות והדיוק שלנו. לשם כך, הכנו בשבילכם תרגילים שבמתכוון יתקילו אותכם בכל מני שילובים אשר הם מאתגרים טכנית. כתוצאה מהאימון על תרגילים אלו, הטכניקה שלכם תשתפר ובפעם הבאה שתתקלו באתגרים דומים יהיה לכם כבר הרבה יותר קל להתמודד איתם. שווה לא?
32
שיעור 32 - טכניקה חלק ב'
זהו שיעור המשך לשיעור הקודם בו דנו בשיפור טכניקת הנגינה בפסנתר. אם בשיעור הקודם התמקדנו במתיחה של האצבעות, היום נתמקד באיצבועים לא סטנדרטיים, כאלו שמוציאים אותנו מאיזור הנוחות שלנו. כרגיל, ההתמודדות עם התרגילים האלו תשפר את הטכניקה שלכם, ותאפשר לכם בהמשך להתמודד עם יצירות מורכבות יותר. בהצלחה!
33
שיעור 33 - צלילים חדשים
בשיעור הזה סוף סוף אנחנו חוזרים ללמוד צלילים חדשים על הפסנתר ונכיר את הרה והמי הגבוהים במפתח סול. לצורך התרגול יש לנו שירים נפלאים!
35
שיעור 35 - סימני היתק קבועים
בשיעור הזה נכיר את סימני ההתק הקבועים (דיאז ובמול) אשר מופיעים בתחילת החמשה. נבין למה הם משמשים ואיך ניתן לבטל אותם אם יש צורך בכך. סימני ההתק הקבועים מייצרים לנו קיצור דרך של ממש בכל מה שקשור לנגינת במולים ודיאזים על הפסנתר והם מסוג הדברים שכאשר לומדים אותם, אז אומרים "איך לא חשבתי על זה בעצמי?"!
36
שיעור 36 - איך משפרים את קריאת התווים
שואלים אותנו לא מעט איך לשפר את קריאת התווים, מבחינת הרציפות, הזריזות, היישום על המקלדת וכו'. אז במיוחד עבור כל מי ששאל - הנה התשובה, והיא יותר פשוטה ממה שנדמה לכם!
37
שיעור 37 - הסולמות חלק א'
בשיעור זה נגדיר מהו סולם מוזיקלי, נכיר את יחידות המידה שמרכיבות אותו ואפילו נבנה סולם ראשון משלנו.
38
שיעור 38 - הסולמות חלק ב'
ממשיכים עם הסולמות, והפעם נבין לשם מה הם משמשים, ונכיר את הסולמות המז'ורים והמינורים.
39
שיעור 39 - תרגול סולמות
סוף סוף מגיעים לתכל'ס! בשיעור זה נלמד לנגן את הסולמות ונבין כיצד התרגול מסייע לפיתוח יכולותינו המוזיקליות. קדימה לעבודה!
40
שיעור 40 - המטרונום
בשיעור זה נדבר על המטרונום, אותו מכשיר מתקתק (מלשון תיקתוק ולא מתיקות), שעוזר לנו לשמור על קצב אחיד בנגינה. נדבר על החשיבות של השימוש במטרונום לשיפור חוש הקצב שלנו ונלמד איך משתמשים בו באופן יעיל באימונים שלנו. לתרגול, ניקח שירים שכבר ניגנו בעבר, כאשר הפעם האתגר הוא "לשמור על הקצב" ולנגן יחד עם המטרונום. בהצלחה!
41
שיעור 41 - השמיניות
בשיעור זה נחזור לדבר על נושא משכי הצלילים, ואם עד עכשיו עסקנו אך ורק בשלמים, חצאים ורבעים, הפעם נכיר את השמיניות. נלמד איך נראית שמינית בודדת, איך נראות שמיניות מחוברות, ונכיר שיטת ספירה סופר יעילה שתעזור לנו לנגן את המשך החדש. נתרגל עם שירים נפלאים כמו אי שם מעבר לקשת. תהנו!
42
שיעור 42 - הבקר
בשיעור זה נכיר את סימן הבקר שהוא סימן היתק מסוג חדש אשר מבטל את סימני הדיאז והבמול. נלמד באילו מצבים צריך אותו ונתרגל את השימוש בו באמצעות שירים שונים. על הדרך, פרצוף חדש ולא מוכר יופיע. מי? הפתעה!
43
שיעור 43 - ארטיקולציה ולגטו
בשיעור הזה נכיר את המושג ארטיקולציה, נלמד לנגן בטכניקת הלגטו, אבל הכי חשוב, נתחיל להכניס רגש לנגינה שלנו! על הדרך נענה על השאלה: מה ההבדל בין נגן פסנתר ובין רובוט - יהיה מעניין!
44
שיעור 44 - פה וסול גבוהים במפתח סול
בשיעור הזה נכיר שני צלילים חדשים: פה וסול גבוהים במפתח סול. ממשיכים להתקדם במעלה הפסנתר!
45
שיעור 45 - סול ופה נמוכים במפתח פה
בשיעור הזה שוב נכיר שני צלילים חדשים, הפעם במפתח פה, ובפעם הראשונה בקורס נשתמש במכונת הזמן של האתר נגינה!
46
שיעור 46 - לגטו עם קשת ופרזות מוזיקליות
בשיעור זה נלמד מהן הפרזות המוזיקליות, כיצד מנגנים אותן מבחינה טכנית, ואיך מסמנים אותן באמצעות קשת הלגטו. יהיה מעניין!
47
שיעור 47 - הסטקטו
בשיעור זה נכיר את טכניקת הסטקטו ונלמד איך לקצר את הצלילים ולגרום להם להשמע "קופצניים". נכיר שתי שיטות רישום ושתי טכניקות סופר כיפיות.
48
שיעור 48 - קשת החיבור
בשיעור זה נכיר את קשת החיבור שמאפשרת לנו ליצור משכי צלילים ארוכים במיוחד! כמה ארוכים? את זה תגלו בשיעור.
49
שיעור 49 - הרבע המנוקד
בשיעור זה נכיר את הרבע המנוקד.
50
שיעור 50 - שיעור סיכום
בשיעור זה, השיעור האחרון בקורס, נסכם בקצרה את כל מה שלמדנו.
החשבון שלך מוקפא לבקשתך. האם ברצונך להפשיר אותו ולהמשיך להשתמש במנוי?
שימו לב שניתן להקפיא את המנוי רק פעם בשלושה חודשים!
הרשמה לשיעורי ניסיון
(אין צורך להכניס פרטי כרטיס אשראי)
קראתי את כל תנאי השימוש / תקנון ואני מקבל/ת אותם
אני רוצה להישאר בעניינים! עדכנו אותי על מבצעים, שירים חדשים, קורסים חדשים ועוד מלא דברים טובים. ולא לדאוג, אנחנו מבטיחים לא לשלוח לך דואר זבל, ולא להעביר את הכתובת שלך לאף אחד! :)
תודה על ההרשמה!עכשיו כל מה שצריך זה ללחוץ על הלינק שקיבלת למייל שלך, ולהמשיך לנגן!
למה לרוץ כל כך מהר קדימה? קודם כל כדאי לעבור על השיעורים הקודמים... צריכים עזרה? אנחנו זמינים בטלפון 058-7916656.